… eller hvad den nu ender med at blive kaldt – fik en noget barsk start på livet i fredags. Allerede under kælvningen skabte de andre dyr uro i flokken og forsøgte at holde Inga væk fra sin nyfødte kalv. Tre gange blev den lille fyr jaget ud af indhegningen og tre gange måtte Henrik bære den ind i indhegningen igen.

Tredje gang ville den anden ko igen blande sig og måtte jages væk, hvorefter indhegningen blev delt i to, så Inga og den lille kunne få lidt alenetid og lære hinanden at kende. Det var da vist ved at være på høje tid, for den lille fyr kunne ikke stå på benene. Heldigvis var moderen vedholdende og insisterende, så til sidst lykkedes det hende at få kalven på benene, så den kunne få den livgivende råmælk. Det var skønt at se efter nogle nervepirrende minutter, hvor vi kun kunne se til på afstand.
Fra fredag aften til søndag morgen gik de hver for sig, selv om de tre andre måtte nøjes med lidt plads, brød de ikke ud af indhegningen. Søndag morgen besluttede vi os for at se, om de kunne gå sammen. Heldigvis gik det ganske fredeligt – med den magtkamp der nu engang er i hierarkiet i den lille flok. Og her efter et par dage, er det sjovt at se de to små kalve løbe rundt sammen. Her ses hele flokken – den mindste kamufleres helt godt af moderen, da de har samme pelsfarve.