I går holdt Cirkel Energi åbent hus her på Bakkegården, med henblik på at vise møllen frem for interesserede, potentielle nye kunder.
Vejret viste sig fra den helt rigtige side, og møllen tangerede fuld produktion under hele arrangementet, hvilket en del var overraskede over, da det kun blæste 7-8 meter.

Vi var naturligvis lidt spændte på, hvor mange der kunne finde på at bruge en onsdag eftermiddag på at kigge på en vindmølle. Ved arrangementets afslutning kunne vi konstatere at der havde været omkring 50 personer, hvilket Klaus fra Cirkel Energi betegnede som “ikke så dårligt”…
Cirkel Energi kom med en campingvogn med flag, skilte, borde, stole, øl, sodavand, pølser og pølsebrød, så de havde tænkt på det hele. Og teknikeren Frederik kom med en komplet nacelle, som han beredvilligt viste frem, mens han forklarede om de tekniske detaljer for gæsterne.

En vældig fin eftermiddag, som forhåbentlig var til gavn for såvel Cirkel Energi som deres kommende kunder.